Kundservice

Behöver du hjälp med något?
Vi finns här för dig!

Överblick

Du som kund är jätte viktig för oss. Vi strävar ständigt för att förbättra shopping upplevelsen och att ge dig den service du förtjänar. Har du några frågor, funderingar eller feedback tveka inte att kontakta oss på kundservice@harfixarna.nu. 

Om du råkade köpa fel produkter eller ångrade dig efterköpet är det ingen fara. Har din order inte skickats än, skicka ett mejl så fort som möjligt så spara vi på både tid och miljön. Har din order redan skickats eller mottagits kolla våran returpolicy nedan.

Om produkten skadats under frakten mejla våran kundservice med bifogade bilder på skadan.

Återbetalnings- och Returpolicy

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 14 dagar. Om det har gått mer än 14 dagar sedan du fått produkten kan vi inte erbjuda dig återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till retur måste din produkt vara oanvänd, oöppnad och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen.

Vi erbjuder inte återbetalning för produkter med nedsatt pris.

Returer - Online

Innan du gör en retur säkerställ först att den är giltig enligt våran returpolicy. Är returen giltig skicka då ett mejl till returer@harfixarna.nu med ordernumret i ämnet och skriv varför du vill göra returen. Vi kommer då skicka ett mejl med retur adressen, 

Du måste själv betala fraktkostnaderna och ansvarar för att paketet kommer fram till oss. Vi accepterar inga returer som inte kommer fram till våran retur adress. Det rekommenderas därför att du skickar ett spårbart paket.

När paketet mottagits och returen godkänts återbetalas köpet. Det kan ta upp till 4 arbetsdagar innan pengarna dyker upp på kontot. Om du betalade med klarna krediteras fakturan. 

Om varorna bedöms som icke retur giltiga dvs, öppnade, använda eller skadade kommer returen nekas. 

Returer - Salong

Bor du nära en av våra salonger kan du lämna tillbaka paketet direkt hos oss. Har du möjlighet rekommenderar vi detta alternativ då du sparar på både miljön och pengar. När du kommer till salongen se till att ha ordernummret nära till hands. Adresserna för våra salonger kan du se nedan under kontakt information.

Om varorna bedöms som icke retur giltiga dvs, öppnade, använda eller skadade kommer returen nekas. 

Kontakt Information

Har du några frågor, funderingar eller feedback tveka inte att kontakta oss på
 kundservice@harfixarna.nu

Du kan även ringa eller besöka någon av våra salonger nedan.

Hårfixarna
Varberg

Adress:
Västra Vallgatan 35 B, 432 41 Varberg
Telefon:
0340-80169

Hårfixarna
Träslövsläge

Adress:
Strandbackavägen 136, 432 75 Träslövsläge
Telefon:
0340-671616

Varukorg
Rulla till toppen